Min tilgang

I min optik bliver man aldrig “færdig” fysioterapeut. Man kan altid blive klogere og i min jagt på viden har jeg løbende videreuddannet mig efter afsluttet Professionsbachelor i Fysioterapi. Dette har gjort mig eksamineret i Idrætsfysioterapi, certificeret i Mulligan Concept og uddannet i den biomekaniske og strukturelle del af Osteopati.

Min interesse for den aktive patient viser sig både i min uddannelse, men også udfra min arbejdserfaring. Jeg har haft mange forskellige atleter i hænderne, både igennem mit tidligere virke på Idrætsklinikken Bispebjerg Hospital og som fast behandler for Spartas Elite og Landsholdet i atletik. Derudover har jeg arbejdet meget med løbere og triatleter, både på motionist- og eliteniveau, som vil hurtigt på benene igen!

Mine uddannelser og erfaringer giver mig en bred tilgang til dig som patient og min måde at behandle dig på, bestemmes ud fra dit behov og tilstand. Med andre ord, er min behandling individuelt tilpasset dig og årsagerne til dit problem.

Jeg betragter altid kroppen som en helhed og kigger ikke kun på symptomer, men undersøger og leder efter årsagen til dine problemer! Derfor vil du opleve at du bliver undersøgt fra top til tå, grundigt og altid med en forklaring på hvorfor og hvordan det har sammenhæng med din skade eller skavank. Mit mål er at inddrage dig så meget som muligt, så du får en forståelse for årsagen til dine problemer og hvad der skal til for at gøre og holde dig skadefri!

Min erfaring tilsiger at det er kombinationen af disse ting, der giver de hurtigste og bedste resultater. Jeg ved hvor meget din aktivitet og sport betyder for dig og jeg gør altid mit bedste for at få dig tilbage på benene, så hurtigt som muligt!

Kompetencer

Fysioterapi / BeActivated / Mulligan Concept / Idrætsfysioterapi / Sportsskader / Sportsfysioterapi / Osteopati / KinesioTaping / Skadesforebyggelse / MET / Manipulation / Akut Skadesbehandling / Fascie & Bindevæv / Muskelaktivering / Mobilisering

Priser

Første konsultation
750 kr.
Normal konsultation
600 kr.
Kort konsultation
450 kr.
Lang konsultation
800 kr.
Bestil en tid

PopUp Clinic

Jeg kommer hvor I er. Vil du som arbejdsgiver tilbyde dine medarbejdere en grundig og helhedsorienteret fysioterapeutisk undersøgelse og behandling?

Har du et lille træningscenter, hvor du vil tilbyde dine medlemmer en effektiv og anderledes form for fysioterapi en gang i mellem?

Mulighederne er mange. Send mig en forespørgsel og lad os finde en løsning som passer netop dine behov!

Kontakt mig

Foredrag & Workshops

Foredrag fremmer forståelsen. Jeg holder tit foredrag eller workshops for virksomheder, klubber eller foreninger om hvordan du bliver og holder dig skadefri. Ikke bare om sportsskader, men også skavanker generelt og om hvordan du hurtig og nemt kan hjælpe dig selv, med at hjælpe dig selv!

Kontakt mig for en uforpligtende snak omkring et inspirerende foredrag eller spændende workshop!

Kontakt mig