Sportsclinic er nu MYO. 

Vi har flyttet og skiftet navn, men vores fokus på helhedorienteret behandling er det samme.

Min tilgang

I min optik bliver man aldrig “færdig” fysioterapeut. Man kan altid blive klogere og i min jagt på viden har jeg løbende videreuddannet mig efter afsluttet Professionsbachelor i Fysioterapi. Dette har gjort mig eksamineret i Idrætsfysioterapi, certificeret i Mulligan Concept og uddannet i den biomekaniske og strukturelle del af Osteopati.

Min interesse for den aktive patient viser sig både i min uddannelse, men også udfra min arbejdserfaring. Jeg har haft mange forskellige atleter i hænderne, både igennem mit tidligere virke på Idrætsklinikken Bispebjerg Hospital og som fast behandler for Spartas Elite og Landsholdet i atletik. Derudover har jeg arbejdet meget med løbere og triatleter, både på motionist- og eliteniveau, som vil hurtigt på benene igen!

Mine uddannelser og erfaringer giver mig en bred tilgang til dig som patient og min måde at behandle dig på, bestemmes ud fra dit behov og tilstand. Med andre ord, er min behandling individuelt tilpasset dig og årsagerne til dit problem.

Du får et indblik i hvad der skal til for at holde dig selv skadefri og undgå overbelastnings-skader på længere sigt, samt præstere bedre i både hverdag og sport!

Jeg betragter altid kroppen som en helhed og kigger ikke kun på symptomer, men undersøger og leder efter årsagen til dine problemer! Derfor vil du opleve at du bliver undersøgt fra top til tå, grundigt og altid med en forklaring på hvorfor og hvordan det har sammenhæng med din skade eller skavank. Mit mål er at inddrage dig så meget som muligt, så du får en forståelse for årsagen til dine problemer og hvad der skal til for at gøre og holde dig skadefri!

Min erfaring tilsiger at det er kombinationen af disse ting, der giver de hurtigste og bedste resultater. Jeg ved hvor meget din aktivitet og sport betyder for dig og jeg gør altid mit bedste for at få dig tilbage på benene, så hurtigt som muligt!

Kompetencer

Fysioterapi / BeActivated / Mulligan Concept / Idrætsfysioterapi / Sportsskader / Sportsfysioterapi / Osteopati / KinesioTaping / Skadesforebyggelse / MET / Manipulation / Akut Skadesbehandling / Fascie & Bindevæv / Muskelaktivering / Mobilisering

Første konsultation

DKK 800

60 min
  • Grundig undersøgelse
  • Helhedsorienteret behandling
  • Eventuelle øvelser

Normal konsultation

DKK 650

45 min
  • Opfølgning
  • Fortsat behandling
  • Eventuelle nye øvelser

Kort konsultation

DKK 450

30 min
  • Kort opfølgning
  • Forebyggende behandling
  • Gennemgang af øvelser

Konsulent

Nogle gange skal der bare nogle nye øjne på en udfordring.

Jeg hjælper ofte atleter, klubber, foreninger, virksomheder, forsikringsselskaber og andre, med friske øjne og en anden tilgang til ting, når det kommer til undersøgelse, behandling, forebyggelse, foredrag og workshops i både ind- og udland. Pris er afhængig af opgavens omfang, og der tilbydes selvfølgelig 100% diskretion hvis dette ønskes.

Kontakt mig for mere information.

Send mig en mail