Sportsclinic er nu MYO. 

Vi har flyttet og skiftet navn, men vores fokus på helhedorienteret behandling er det samme.

Adresse

Leifsgade 8  / 2300 København S

Du finder MYO Islands Brygge på hjørnet af Leifsgade og Gunløgsgade.

Transport

Klinikken ligger 400 m fra Islands Brygge Metro og 250S stopper på holdeplads Kigkurren, også 400 m derfra. Fra Dybbølsbro St., hvor S-tog stopper, er der 2,0 km via gangbroen ved Fisketorvet.

Parkering

Der er ofte gode muligheder for parkering i de omkringliggende gader, samt Kigkurren, Sturlasgade og Snorresgade. Bag SuperBrugsen på Njalsgade er der også en større parkeringsplads. Dette koster i dagtimerne 12 kr. pr. time.

UDVIDEDE ÅBNINGSTIDER.

Jeg har lige udvidet mine åbningstider, så du forhåbentlig kan komme til behandling lidt hurtigere.

Husk at læse “generel information” for at finde svar på de fleste spørgsmål. Du kan nemt kan booke en tid online her på siden.

COVID-19 Der er nogle ændrede rutiner ifm. din konsultation, som du kan læse herunder.

Glæder mig til vi ses 🙂

Afsprit dine hænder ved ankomst. Der er håndsprit tilgængeligt i venteværelset, som du skal benytte før og efter din konsultation.

Kom ikke før tid. Der er sat ekstra tid af i mellem hver klient, så du ikke behøver vente i venteværelset.

Medbring dit eget lagen eller stort håndklæde og vask det i mellem dine konsultationer.

Er du syg eller sløj skal du blive hjemme. Du skal have været symptomfri i 48 timer, før du må komme til konsultation. Send mig en mail så finder vi en ny tid hurtigst muligt!

Er du i risikogruppen eller bor du sammen med en som er, skal du her i opstartsfasen helst ikke komme til fysisk konsultation.

Betaling

Vi afregner altid hver gang efter endt behandling. Du kan betale med de fleste kreditkort, MobilePay eller kontant, med mindre andet er aftalt.

Ændring af tid

Hvis du af en eller anden grund ikke kan komme til aftalt tid, kan du sagtens ændre din tid til en anden. Skriv til mig på kristoffer@sportsclinic.dk med hvilken tid du vil have ændret, og book derefter en anden tid via tidsbestillingen her på siden.

Afbud

Afbud skal ske senest 24 timer inden din aftale og kun via mail. For sent afbud faktureres med et gebyr på 350 kr.

Sygesikring “danmark”

Sygesikringen “danmark” giver som altid tilskud til autoriseret fysioterapi. Dette kan gå automatisk hvis du vil det. Det tager typisk 24 timer fra betaling er registreret til behandlingen er indberettet til “danmark”.

Forsikring

Jeg samarbejder med alle forsikringsselskaber, men det er ikke altid dit forsikringsselskab giver tilskud til behandling. Start derfor altid med at spørge dit forsikringsselskab hvad og hvor meget de dækker inden du bestiller en tid.

Uanset forsikringsselskab og dækning, skal du selv lægge ud efter hver behandling. Du vil få tilsendt en elektronisk kvittering med det samme du har betalt, som du kan videresende og derefter få refusion fra dit forsikringsselskab.

Offentligt tilskud

Da jeg driver en specialiseret privatklinik, er jeg ikke under den offentlige overenskomst, ej hellere en del af det offentlige ydernummer-system. Dvs. at du ikke behøver en lægehenvisning for at få behandling og derfor frit vælge specialiseret fysioterapi.

Udeblivelse

Da du automatisk vil modtage en SMS og mail med en påmindelse dagen inden din konsultation, accepteres udeblivelse ikke, og du vil blive opkrævet fuldt honorar hvis du ikke møder op. Da jeg normalt har op til 1 måneds venteliste, kan jeg ofte nemt få afsat afbudstider, hvis jeg får besked senest 24 timer før.

Personaledatapolitik

Hvilke oplysninger behandler vi?

I forbindelse med din behandling på klinikken noterer jeg oplysninger om dine helbredsmæssige forhold til brug for den journalførelse, som jeg efter sundhedslovgivningen har pligt til at foretage. De nærmere regler findes i autorisationslovens kapitel 6 og journalbekendtgørelsen (bkg. nr. 1090 af 28. juli 2016 om 1090 om autoriserede sundhedspersoners patientjournaler).

Oplysningerne anvendes til brug for en god og sikker behandling af dig og de administrative funktioner, der er forbundet hermed. Jeg har pligt til at opbevare dine oplysninger sikkert og fortroligt.

Jeg kan også registrere andre oplysninger om dig til brug for afregningsformål. Disse oplysninger noteres med hjemmel i databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra b og f [indtil 25. maj 2018: persondatalovens § 6, stk. 1, nr. 2 og nr. 7].

Videregivelse af oplysninger

Efter sundhedsloven har jeg tavshedspligt om dine helbredsmæssige og andre følsomme forhold. Videregivelse af helbredsoplysninger uden for klinikken må som udgangspunkt kun ske med dit samtykke.

I særlige tilfælde kan der efter reglerne i sundhedsloven ske videregivelse uden samtykke. Det vil typisk være til andre sundhedspersoner, f.eks. din egen læge. De nærmere regler herom findes i sundhedslovens kapitel 9.

Hvor længe opbevares oplysningerne?

Din journal opbevares i det tidsrum, der er fastlagt af Styrelsen for Patientsikkerhed. Det gældende tidsrum er 5 år fra det seneste notat i journalen, jf. journalbekendtgørelsens § 15, stk. 2. I særlige tilfælde kan journalen opbevares længere.

Oplysninger til brug for afregningsformål opbevares så længe, det er nødvendigt af hensyn til afregning og bogføring.

Dine rettigheder vedrørende oplysningerne

Du kan få indsigt i hvilke oplysninger, jeg har registeret om dig, ved at kontakte mig.